Bajernu se ovo nikada nije desilo: Autsajder napravio preokret

Bavarci su svakako izgubili titulu

07.04.2024. 15:16
  • Podeli:
bayern reuters-66116d4a5949d.webp Foto: Reuters

Fudbaleri Bajerna poraženi su na gostovanju Haidenheimu, posle preokreta. Bavarci su na poluvremenu vodili sa 2:0, da bi potom dozvolili domaćinu da ih nadigra u drugih 45 minuta. 

Napravljen je veliki preokret i ekipi Tomasa Tuhela, koja je prethodnim porazom od Borusije, izgubila šanse da odbrani titulu u Bundesligi

Prvi put u istoriji Bundeslige, Bajern je izgubio meč protiv tima koji je došao iz nižeg ranga a na kome je vodio 2:0.

Negativan rekord koji najbolje opisuje sezonu minhenskog tima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()