Bandović nakon remija sa Zvezdom: Odigrali smo čvrstu utakmicu protiv šampiona

Klub iz Novog Sada će u narednom kolu plej-ofa SLS gostovati Partizanu

28.04.2024. 20:47
  • Podeli:
božidar bandović, 10 april 2024 - foto Antonio Ahel ATAImages-6627bb127b566.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio je večeras da je njegov tim odigrao odličan meč protiv Crvene zvezde.

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde odigrali su danas u Novom Sadu nerešeno bez golova u utakmici 32. kola Superlige Srbije, odnosno drugog kola plej-ofa.

"Složio bih se za sjajnu atmosferu. Čvrsta utakmica protiv šampiona. Zadovoljan sam i sa presingom i sa posedom, pogotovo sa te tri-četiri situacije gde smo mogli da postignemo gol. Sve u svemu, odlična utakmica", rekao je Bandović po završetku utakmice.

Vojvodina se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli SLS sa 51 bodom. Klub iz Novog Sada će u narednom kolu plej-ofa SLS gostovati Partizanu.


 



 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()