Beograd crno-belo: Fudbaleri Partizana dočekuju Šerif, košarkaši Fenerbahče

Kome su potrebniji navijači ili Grobari mogu da ispune sve tribine

23.02.2023. 09:35
  • Podeli:
Sheriff vs Partizan foto Reuters-63eea1a2521c2.webp Foto: Reuters

U Beogradu večeras igra Partizan, a navijači crno-belog tima su u organizaciji kako da stignu i na fudbal i na košarku. 

Fudbaleri Partizana dočekaće od 18.45 časova na stadionu u Humskoj ekipu Šerifa, u revanš meču šesnaestine finala Lige konferencija. Partizan je pre nedelju dana u Moldaviji pobedio sa 1:0. 

"Ekipa Šerifa se pokazala kao neugodan protivnik, dosta su brzi i jaki, tako da ćemo morati da odgovorimo i uradimo dosta domaćeg. Ako pobedimo i prođemo u sledeći krug, imaćemo jednu sigurnost. Mislim da dosta ljudi gleda ovo kao neko rešavanje problema, ja to tako ne gledam", rekao je trener Partizana Gordan Petrić uoči meča sa Šerifom. "Ono što tražim od igrača je da se koncentrišu na svoj posao, da pruže maksimum i da budu zadovoljni posle utakmice".

Posle fudbalera na scenu stupaju košarkaši Partizana, koji od 21 sat u beogradskoj "Štark areni" igraju 25. kolo Evrolige protiv turskog Fenerbahčea. Biće ovo susret ekipa koje sa klupa predvode dvojica kumova, dobrih prijatelja i dugogodišnjih saradnika - učitelj Željko Obradović i učenik Dimitris Itudis.

Crno-beli su 22. decembra prošle godine u 15. kolu Evrolige savladali u gostima Fenerbahče sa 73:72. 

"Prilično neobična situacija, jer je Fenerbahče već neko vreme bez utakmica zbog svega što se desilo. Što se tiče načina igre Fenerbahčea, poznato je da imaju nosioce, mogu da igraju sa različitim postavama, da igraju sa tri visoka igrača i onda ima dosta promena u odbrani. Mogu da igraju i sa niskom postavom i onda da traže rešenja u šutu za tri poena. Sve to znamo i probali smo da se pripremimo kao prvi put kada smo igrali sa njima", rekao je trener Partizana Željko Obradović uoči meča. 

Partizan je šesti na tabeli Evrolige sa 13 pobeda i 11 poraza, dok je Fenerbahče peti sa skorom 14/9.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()