Bešiktaš pisao Ajaksu: Ako na računate na Tadića, dajte ga nama

Turski klub je spremio ponudu

11.07.2023. 10:59
  • Podeli:
Dušan Tadić-64172c413f924.webp Foto: Profimedia

Na uzburkanom fudbalskom moru pljušte informacije sa svih strana, o svakom iole bitnijem igraču. A, jedna od njih, koja se provlači u poslednje vreme, kaže da "u Ajaksu žele da se rastanu sa Dušanom Tadićem".

Navodno, klub iz Amsterdama želi da napravi potpuni reset posle sezone u kojoj nije osvojio ništa i samim tim želi da prekine saradnju sa dosadašnjim kapitenom, da na njegovo mesto dovede mlađeg igrača, na kom bi moglo, u perspektivi, da se zaradi. Verovatno na sve to utiču i kritike koje, sve češće, stižu od legendarnih holandskih fudbalera na Tadićev račun. Srpski reprezentativac je i prošle sezone bio MVP holandske lige, pa sve ovo zvuči čudno...

Priča o svemu tome je stigla i do Istanbula što je podstaklo Bešiktaš da reaguje. Kako tvrde turski mediji "crno-beli su poslali dopis Ajaksu u kom kažu: Ako više na računate na Tadića, dajte ga nama".

Bukvalno – dajte. Jer, kapiten Ajaksa ima ugovor sa Kopljanicima još godinu dana. Ali, kako u Amsterdamu, ako je verovati pričama, žele da se rastanu sa Tadićem, Bešiktaš ima računicu da može da ga dobije besplatno, bez obeštećenja, piše "Mozzartsport".

Turski klub je spremio ponudu Srbinu: ugovor na dve godine plus jednu. 

Za sada se ne pominje novac, odnosno, koliko je Bešiktaš spreman da ponudi iskusnom igraču za dvogodišnju vernost.

Kapiten reprezentacije Srbije ima 34 godine, pet sezona je nosio dres Ajaksa, a prošlu je ponovo završio sa dabl-dabl učinkom od 13 golova i 21 asistencijom na svim frontovima. Svakako da Dušan i te kako ima još šta da da na zelenom terenu. U dresu holandskog giganta ili nekom drugog, svejedno je.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()