Bivši član prijavio PSŽ za prikriveno poslovanje

Buajila tvrdi da je za poslove koje je obavljao bio isplaćivan na neregularan način

07.02.2023. 15:55
  • Podeli:
PSŽ-63e2649634bfc.webp Foto: Profimedia

Tužilaštvo Pariza pokrenulo je istragu protiv predsednika Pari Sen Žermen Nasera Al-Kelaifija i francuskog fudbalskog kluba zbog navodnog prikrivenog poslovanja, prenosi "Ekip".

Francuski list tvrdi da je istraga pokrenuta krajem prošle godine, pošto je nekadašnji savetnik prvog čoveka PSŽ Hikim Buajila prijavio bivši klub za prikriveno poslovanje.

Buajila tvrdi da je za poslove koje je obavljao bio isplaćivan na neregularan način i to preko teniske akademije "Smeš", koja je smeštena u Dohi. On tvrdi da sa ovom Akademijom nikada nije imao nikakve veze, niti je ikada u životu igrao tenis.

"Ekip" ističe da je PSŽ 2015. godine potpisao ugovor sa Buajilom na neodređeno vreme na mestu teniskog trenera.

Novinari francuskog lista su tražili komentar od čelnika PSŽ-a, koji su odgovorili da "Buajila nikada nije bio zaposlen u PSŽ-u".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()