Bivši fudbaler Čelsija i Fulama zatrpan u ruševinama Hataja

Igrač i član tehničkog štaba „izvučeni su iz ruševina” u nekoliko dramatičnih akcija spasavanja, a za mnogima se traga

06.02.2023. 15:37
  • Podeli:
Kristijan Atsu-63e1104c6bbaa.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Hatajspora juče je bio zvezda svog tima, a danas ga traže spasilačke ekipe. Bivša zvezda Čelsija Kristijan Acu (31) zarobljen je pod ruševinama Hataja, turskog grada koji je pogodio zemljotres od 7,8 Rihtera.

Nekoliko članova njegovog tima spaseno je u svojim domovima nakon zemljotresa koji je zadesio jug zemlje u 4:30 ujutru. Igrač i član tehničkog štaba „izvučeni su iz ruševina” u nekoliko dramatičnih akcija spasavanja. Posle nekoliko sati još nema traga od Atsua i sportskog direktora Hatajspora Tanera Savuta

Zemljotres je teško pogodio oblast Kahramanmaras, gde se nalazi sedište Hatajspora.

Nekadašnji igrač Njukasla, Evertona i Fulama je u nedelju uveče dao gol za svoj tim u 97. minutu meča i doneo pobedu svom timu. Igrači su dobili slobodan dan i sada je teško locirati ih.

 


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()