Bizarna situacija za fudbalera Šahtjora: Istetovirao ime ćerke, žena se javila i rekla da dete nije njegovo

Paralelno imala aferu sa dostavljačem.

18.10.2024. 15:20
  • Podeli:
Vinisius Tobajas-67125fa22a25a.webp Foto: REUTERS

Nekadašnji fudbaler Reala, a sadašnji član tima Šahtjora iz Donjecka Vinisius Tobajas doživeo je veliki šok nakon što je saznao da nije otac bebe koju je njegova donedavna devojka rodila a čije ime je već istetorvirao na sebi.

Naime, Tobajas je bio u vezi sa poznatom influenserkom Ingrid Limom koja je, s druge strane, paralelno imala aferu sa dostavljačem.

I sam Tobajas, navode mediji, je takođe bio neveran, ali je u međuvremenu istetovirao ime nerođene ćerke Maite i napisao - "Maitê de amo."

Na kraju, sama Ingrid je bila ta koja je uradila test i potvrdila da Vinisijus nije otac:

"Kao što svi već znaju, Vinisiju i ja nismo zajedno već duže vreme, i tokom tih dolazaka i odlazaka imala sam vezu sa nekim. Odlučili smo da uradimo DNK test i Maite nije njegova ćerka. Iskreno vas molim da prestanete da ga napadate, na moj zahtev je odlučio da ne prisustvuje porođaju i ne objavljuje ništa o Maite dok test nije urađen. Vinisijus i ja smo već sedeli i razgovarali prijateljski. Želim mu sve najbolje na svetu, da može da nastavi svoj život u miru."

Vinisijus trenuto igra za Šahtjor iz Donjecka, dok je dres Reaala osio od 2022. do 2024. Doduše, za prvi tim je odigrao samo jedan meč, dok je upisao 60 utakmica za Real Kastilju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()