Blamaža nije sklonila Jakirovića: Uprava Dinama i igrači stali uz trenera

Duel u Prištini što pre da se zaboravi

06.10.2023. 16:00
  • Podeli:
sergej jakirovic GNK Dinamo-64ec2f79af5dc.webp Foto: GNK Dinamo

Fudbaleri Dinamo Zagreba pretrpeli su poraz kakav ne pamte, od protivnika kakvog ne pamte. Hrvatski predstavnik u Ligi konferencija izgubio je u Prištini duel od autsajdera Balkanije i to sa 2:0.

Na stubu srama jesu i igrači i ceo stručni štab, ali je uprava odlučila da ne poteže drastične mere i na klupi sačuva trenera Sergeja Jakirovića, kog javnost smatra glavnim krivcem za debakl.

Kako prenosi portal Index, Jakirović je prespavao i zaključio kako ipak ostaje na "Maksimiru". Pojavio se na jutarnjem treningu što je prva indikacija njegovog ostanka, a navodno je i ekipa stala iza njega, iako je dan ranije u svlačionici ‘bilo povišenih tonova’. 

Prema informacijama istog izvora, predsjdnica uprave Vlatka Peras nema nameru da otpusti trenera jer smatra da time ne bi dobili ništa.

Jakirovićevom Dinamu je ovo bio drugi vezani poraz nakon derbija sa Hajdukom, a priliku za popravni imaće u nedjelju protiv Istre u 11. kolu hrvatskog prvenstva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()