Bomba u srpskom fudbalu: Mladen Krstajić na meti superligaša

Mogao bi da sedne na klupu Čukaričkog

15.03.2024. 11:13
  • Podeli:
Mladen Krstajić Mađarska Bugarska_Denes Erdos AP Tanjug-6421f46aea46a.webp Foto: Denes Erdos / AP / Tanjug

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić mogao bi da se vrati u Superligu Srbije, pošto je navodno na meti Čukaričkog, prenosi "Sportski žurnal".

Pomenuti list prenosi još i to da Krstajić nije jedini kandidat, ali da je definitivno najzanimljiviji upravi "brđana" i najbliži da zameni Gordana Petrića.

Čukarički je posle 2:2 sa Spartakom ostao bez šefa stručnog štaba koji je napustio klub.

FOTO: Profimedia

Takođe, klub sa Banovog brda neće žuriti sa postavljanjem novog čoveka na klupu, pa će utakmicu utakmicu protiv Voždovca voditi pomoćni trener Goran Stanić, koji je prethodno bio asistent Gordanu Petriću i Igoru Matiću. Najverovatnije će to biti privremeno rešenje dok uprava "brđana" ne ozvaniči i četvrtog šefa struke u aktuelnoj sezoni, pošto je dosta konkurenata.

Krstajić je poslednji aganžman imao kao selektor fudbalske reprezentacije Bugarske. Dok je kao trener radio u TSC-u i Makabiju iz Tel Aviva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()