Borba za trofej u Berlinu: Poznati sastavi Engleske i Španije

Sve je spremno za utakmicu godine

14.07.2024. 19:45
  • Podeli:
pehar euro AP PhotoMatthias Schrader-66940c8ad2ac1.webp Foto: AP PhotoMatthias Schrader

Fudbaleri Španije i Engleske večeras u Berlinu igraju u finalu Evropskog prvenstva.

Španija "juri" četvrtu titulu kako bi izjednačila rekord Nemačke/Zapadne Nemačke, dok će Engleska pokušati da osvoji prvi veliki trofej otkako je osvojila Svetsko prvenstvo 1966. godine.

Najpoznatiji fudbalski inajder Fabricio Romano sat i po vremena pre finala objavio je sastav Španije za meč sa Englezima, čak i pre zvanične UEFA objave.

Španija: Simon, Karvahal, Le Normand, Laport, Kukurelja, Rodri, Ruiz, Olmo, Jamal, Vilijams, Morata.

Što se tiče engleskog tima, sastav bi trebao ovako da izgleda:

Engleska: Pikford, Voker, Stons, Guei, Šo, Saka, Mejnu, Rajs, Foden, Belingem, Kejn.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()