Borjan: Moja porodica šest godina preživljava golgotu na derbijima

Oni neka nastave da vređaju, a ja ću da pobeđujem, rekao je kapiten Crvene zvezde

06.03.2023. 11:06
  • Podeli:
Milan Borjan-1667509459902.webp Foto: Miloš Milivojević/Tanjug

Golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan je i na 169. večitom derbiju bio meta navijača Partizana. Uvrede koje su stizale sa Juga bile su upućene njegovoj supruzi Snežani i sportista o tome više neće da ćuti. 

"Moja porodica šest godina preživljava golgotu na derbijima. Moju suprugu i dalje vređaju tokom svakog derbiju", rekao je Milan Borjan u razgovoru za "Sportski žurnal".

Kapiten crveno-belog tima kaže da je čudan osećaj dok se sve to dešava oko terena:

"Pritisak je prvo bio čudan. Iznenadio sam se, pa šokirao, bilo je i teško. Statistika u derbijima pokazuje da to kod mene izaziva inat i glad koji rezultira odličnim učinkom u derbijima. Ne razmišljam, isključim se, shvatio sam ko su ti ljudi, ne želim da komentarišem njihove živote. Oni neka nastave da vređaju, a ja ću da pobeđujem".

Na pitanje da li će vređanje sa tribina ikada da prestane, Borjan je odgovorio:

– Koliko znam, diraju samo moju i Čovićevu porodicu i predsednika države. Da li će prestati – ne znam, ako ikada budem na nekoj funkciji u srpskom fudbalu trudiću se da ne ispašta niko. Frustrirajuće je da moj sin, koji sa šest godina perfektno čita i latinicu i ćirilicu, može da pročita da mu vređaju mamu i tatu. Tu smo, gde smo, probaćemo da mu objasnimo kako funkcioniše, mada je i nama neshvatljivo.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()