Borjan: Svaki zvezdaš treba da bude ponosan

Ne zbog rezultata, ali zbog odnosa prema dresu i utakmici, rekao je kapiten Crvene zvezde posle poraza od Monaka

08.09.2022. 23:59
  • Podeli:
Fudbaleri Zvezde1.jpg Foto: FK Crvena zvezda

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je da svaki navijač crveno-belih može da bude ponosan igrom fudbalera srpskog šampiona na startu Lige Evrope protiv Monaka.

FK Crvena zvezda je u Beogradu poražena od Monaka 1:0 u meču 1. kola grupe H Lige Evrope.

"To je fudbal, odigrali smo dobru utakmicu pred našim navijačima i svaki zvezdaš treba da bude ponosan. Ne zbog rezultata, ali zbog odnosa prema dresu i utakmici. Primili smo gol iz penala i krivo mi je što smo izgubili, ali dešava se to. Idemo dalje, ima još utakmica u grupi i daćemo sve od sebe da prođemo dalje", rekao je Borjan, preneo je zvanični sajt Crvene zvezde.

On je podsetio da Crvena zvezda poslednjih šest godina igra u grupnoj fazi evropskih klupskih takmičenja.

"To nikom u Srbiji ne polazi za rukom. Mi to radimo iz sezone u sezonu, napredujemo iz dana u dan. Bilo je promena i turbulencija, ali smo izašli jaki iz toga. Nismo imali sreće, ali čeka nas utakmica sa Novim Pazarom i bitno nam je da i tu osvojimo tri boda. Navijači su bili sjajni. Hvala severnoj tribini na velikoj podršci", istakao je Borjan.

Štoper Crvene zvezde Strahinja Eraković kaže da su crveno-beli zaslužili pobedu protiv Monaka.

"Ceo tim je odigrao dobro, zaslužili smo pobedu, više od njih, ali desio se nesrećni penal. To može svakom da se dogodi. Okrećemo se utakmici u nedelju koja je važna i da osvojimo tri boda protiv Novog Pazara. Podrška navijača nikada nije izostala, nadam se da neće ni ubuduće. Bila je odlična atmosfera", zaključio je Eraković.

Crvena zvezda će u 2. kolu Lige Evrope 15. septembra gostovati ekipi Trabzona.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()