Brazil se osramotio, navijači prešli granicu: Nejmara pogodili u glavu

Eduardo Belo je pokvario sve planove petostrukom šampionu sveta

13.10.2023. 09:57
  • Podeli:
Nejmar-6528f5ef4f8ce.webp Foto: AP Photo/Andre Penner/Tanjug

Fudbaleri Brazila je u duelu sa selekcijom Venecuele izvukli samo bod (1:1) i to na svom terenu. Ovaj rezultat je razljutio navijače, njih 40.000 na tribinama, toliko su sav svoj bes iskalili na glavnom napadaču Karioka - Nejmaru

Publika je posle poslednjeg sudijskog zvižduka nezadovoljno skandirala igračima Brazila. Pri odlasku sa terena i ulasku u tunel, Nejmar je predmetom, koji liči na plastičnu flašu, pogođen u glavu.

Igrač je na to burno reagovao i bio je spreman da uđe u klinč sa osobom koja ga je pogodila. Saigrači su reagovali i sprečili da dođe do eskalacije sukoba.

Gabrijel, defanzivac Arsenala, doneo je prednost ekipi selektora Fernanda Diniza posle kornera koji je izveo Nejmar u 50 minutu, ali je Venecuela do velikog boda stigla golom rezerviste Eduarda Bela u 85. minutu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()