Brodolom koji traje već pet godina: Slavni Kafu ostao bez porodice, sada i bez kuće

Brazilski sud je sada naredio da njegova imovina mora na aukciju

25.03.2024. 16:47
  • Podeli:
Kafu-65731bd3b4c6e.webp Foto: Profimedia

Legendarni brazilski fudbaler Kafu primoran je da proda svoju vilu u Sao Paulo, a razlog je veliki dug koji ima nakon bankrota kompanije koju je posedovao.

Kafu pet godina vodi pravnu bitku nakon što je njegova menadžerska agencija "Penta International Plejer" otišla u stečaj, a sve se desilo posle tragične smrti njegovog sina i razvoda sa suprugom.

Brazilski sud je sada naredio da njegova imovina mora na aukciju kako bi se namirio dug. Tako će se na aukciji 4. aprila naći Kafuova luksuzna vila, a kako javljaju brazilski mediji, njena vrednost je 7,5 miliona evra.

Međutim, ako tokom aukcije vila ne bude prodata, njena cena će postati dvostruko i prodaće se za novi iznos. Zbog toga baš takav scenaro svi i očekuju.

Vila je na četiri sprata, a posed se prostire se na 2.500 kvadratnih metara. Tu je šest luksuznih apartmana, fudbalski teren, bioskop, sauna, soba za trofeje i brojni drugi sadržaji.

Inače, Kafuov dug iznosi preko 2 miliona evra, a problemi traju već pet godina.

Brazilac je karijeru započeo u Sao Paulu, kasnije je nastupao za Saragosu, Huventud i Palmeiras, da bi otišao u Italiju i nosio dres Rome i Milana. 

Za reprezentaciju Brazila je Kafu odigrao 143 utakmice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()