Bura na Marakani: Silas "oterao" Pumu nakon samo dva meseca

Još uvek nije poznato u kom klubu će nastaviti karijeru

03.09.2024. 16:15
  • Podeli:
Puma Rodrigez  foto fk crvena zvezda-667541cd3844b.webp Foto: FK Crvena zvezda

Ovih dana se radi punom parom u Zvezdi. Nakon što je postalo poznato da će dres šampiona Srbije zadužiti Nemanja Radonjić, Rade Krunić i Silas, bilo je jasno da će neko morati i da ode, pre svih neko od stranih igrača koji pokrivaju krilne pozicije.

Nije bilo teško odgonetnuti da bi to mogao da bude Puma Rodrigez, koji je ovog leta stigao među crveno-bele, ali nije pokazao da je igrač za Ligu šampiona, a ni onaj koji i na domaćoj sceni pravi razliku na terenu.

Kako saznaje Mozzart Sport, reprezentativac Paname odlazi u Meksiko za obeštećenje od 2.500.000 evra. Dodaje se da ime kluba u kom će nastaviti karijeru, za sada, nije poznato.

Navodi se da će Crvena zvezda od preprodaje igrača zaraditi 500.000 evra, pošto ga je početkom leta dovela iz portugalskog Famalikaa za 2.000.000 evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()