Čistka u Junajtedu: Ova tri igrača napuštaju klub sa Old Traforda

Ten Hag želi promene u ekipi

11.09.2024. 12:20
  • Podeli:
Mančester junajted-659cf21b129a7.webp Foto: AP Photo/Jon Super/Tanjug

Po svemu sudeći Kristijan Eriksen, Džoni Evans i Viktor Lindelof napustiće "Old Traford" nakon što im budu istekli važeći ugovori sa Junajtedom.

Naime, trener ekipe, Ten Hag želi promene u ekipi, a ta tri igrače ne zadovoljavaju kriterijume trenera slavnog kluba.

Evans je dete Mančester junajteda i proveo je mnogo godina u timu, imao je određenu minutažu prouzrokovanu povredama ostalih štopera, ali Junajtedu su potrebna kvalitetnija rešenja… Iz istog razloga i Viktor Lindelof napušta klub, u koji je došao 2017. iz Benfike.

Eriksen je doživeo preobraženje, životno i karijerno u Mančester junajtedu. Došao je ponovo na veliku scenu 2022. godine prelaskom u jedan od dva najtrofejnija kluba u Engleskoj, međutim, nije bio na zadovoljavajućem nivou.

Igrao je dosta bledo i Ten Hag ipak ne želi da nastavi saradnju sa danskim igračem.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()