Crno-bela podrška: Fudbaleri Partizana na treningu košarkaša, razgovarali sa Obradovićem

Lepa slika iz Arene

25.10.2024. 14:15
  • Podeli:
fudbaleri partizana kk partizan-671b8e6da406d.webp Foto: KK Partizan

Fudbaleri Partizana posetili su trening košarkaške sekcije crno-belih koja se priprema za utakmicu ABA lige protiv Krke.

Fudbalere predvodili su kapiten Aleksandar Jovanović i Bibars Natho, oni najiskusniji, koji su dolazak u Arenu iskoristili i razmenili nekoliko reči sa Željkom Obradovićem.

Dolazak fudbalera Paritzana je i neka vrsta "pomirenja" dve sekcije, mada sami igrači nikada nisu ni bili u zavadi. Ona se odnosila na čelnike kluba, ali se sve promenilo odlaskom stare garniture i dolaskom Rasima Ljajića na mesto predsednika.

"Na kraju današnjeg treninga u Beogradskoj areni, fudbaleri Partizana su došli u posetu košarkašima, gde su jedni drugima poželeli puno sreće i uspeha u utakmicama koje slede", stoji u objavi na sajtu KK Partizana. 

Delegaciju FK Partizan predvodili su kapiten Aleksandar Jovanović, njegov zamenik Bibars Natho, kao i Nemanja Nikolić i Mihajlo Ilić.

Kapiten košarkaša Vanja Marinković prokomentarisao je gest fudbalera. 

 "Zahvaljujem se momcima što su došli. Nadam se da će od sutra biti neko novo poglavlje u FK Partizan i nadam se da će pred našim navijačima ostvariti pobedu koja je jako bitna. Mnogo im hvala što su došli i želimo im svu sreću u nastavku prvenstva", rekao je Marinković, a prenosi klupski sajt.

Inače, dva kluba iz Humske minulih dana su organizovali i zajedničku akciju prodaje ulaznice, pa će svako ko kupi kartu za meč sa Čukaričkim moći besplatno na duel sa Krkom.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()