Crnogorac napravio skandal: Imitirao Suareza, pa ugrizao protivnika

Čudna situacija za fudbalera iz Nikšića

22.09.2024. 18:45
  • Podeli:
milutin osmajic profimedia-66f0475a94948.webp Foto: Profimedia

Crnogorski fudbaler Milutin Osmajić bio je glavni akter utakmice između Prestona i Blekburna.

U duelu gde nije bilo golova, ali je zato viđeno dosta grubih prekršaja koji su bili sankcionisani sa dva crvena kartona.

Uprkos svemu ipak je potez Osmajića obeležio meč. On je posle faula bezpotrebno sapleo rivala, koji je hteo da što pre izvede aut, a fudbaler iz Nikšića se iznervirao i ujeo ga za vrat.

Međutim, ostao je bez kartona.

On je tako podsetio na Luisa Suaresa koji je nekoliko puta tokom svoje karijere imao takve ispade na terenu, a jedan od igrača koji je bio na udaru Urugvajca je bio i srpski fudbaler Branislav Ivanović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()