Čukarički se oprašta od Lige konferencija: Izvukli smo pouke

Pobednik grupe izboriće direktan plasman u osminu finala

14.12.2023. 11:12
  • Podeli:
matić igor tanjug ap-653b64c4b5d9a.webp Foto: Tanjug/Ap/Massimo Paolone

Fudbaleri Čukaričkog igraće u četvrtak protiv Genka u meču poslednjeg, 6. kola grupe F Lige konferencija.

Čukarički se posle pet odigranih kola u LK nalazi na poslednjem mestu na tabeli bez bodova. U prvom meču dva kluba, odigranom petog oktobra u Leskovcu, Genk je slavio rezultatom 2:0.

Trener Čukaričkog Igor Matić neće moći sa klupe da predvodi tim, pošto je dobio crveni karton na duelu sa Ferencvarošom u prošlom kolu Lige konferencija. 

"Pun repsekt prema njima, favoriti su u ovom meču. Sa druge strane igramo i mi dobro, imamo samopouzdanje, što je dobro. Izvukli smo pouke iz prethdonih mečeva. Ovo jeste poslednja utakmica u Evropi, ali mislim da smo u one dve u Leskovcu bili dobro, izostao je samo rezultat", rekao je Matić uoči meča sa Genkom.

Utakmica između Genka i Čukaričkog na programu je od 18.45 časova u "Genk Areni". Genk je treći na tabeli grupe F sa šest bodova i ima šanse da se plasira u nokaut fazu Lige konferencija.

U drugom meču 6. kola grupe F, fudbaleri Ferencvaroša će od 18.45 sati u Budimpešti dočekati Fiorentinu. Klub iz Firence je prvi na tabeli sa 11 bodova, dok je Ferencvaroš drugi sa devet.

Pobednik grupe izboriće direktan plasman u osminu finala LK, dok će drugoplasirani tim igrati u šesnaestini finala ovog takmičenja.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()