Čuveni Francuz postao direktor turskog kluba: Dobrodošli, profesore

Igrao u slavnim klubovima, pa se oprobao i u Mumbaiju

25.01.2024. 15:28
  • Podeli:
Nikolas Anelka-65b26f41a2d50.webp Foto: FK Ümraniyespor

Poznati, bivši, reprezentativac Francuske Nikolas Anelka (44) imenovan je za izvršnog direktora Umranijespora, saopštio je turski drugoligaš. 

"Dobrodošli, profesore. Naš klub se dogovorio sa Anelkom. Anelki želimo uspeh na mestu izvršnog direktora", naveo je turski klub na društvenoj mreži Iks.

Anelka je tokom 2005. i 2006. igrao u Turskoj za ekipu Fenerbahčea. On je pored Fenerbahčea igrao za Pari Sen Žermen, Arsenal, Real, Liverpul, Mančester siti, Čelsi, Juventus, Bolton, Šangaj, Vest Bromvič i Mumbai, pa se kao trener oprobao u Šangaju i Mumbaiju.

Za reprezentaciju Francuske odigrao je 69 utakmica i postigao je 14 golova. Sa nacionalnim timom Trikolora osvojio je Evropsko prvenstvo 2000. i Kup konfederacija 2021.

Umranijespor se trenutno nalazi na 12. mestu na tabeli turske druge lige sa 23 boda iz 19 utakmica.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()