Da li će Salahov transfer zaseniti Benzemin i Ronaldov? Saudijci spremaju bombu

Egipćanin će po svemu sudeći napustiti Liverpul

30.04.2024. 09:41
  • Podeli:
Mohamed Salah-6530f198e1437.webp Foto: Nigel French/PA via AP/Tanjug

Kako navode engleski mediji, saudijski Al Itihad sprema veliku transfer bombu. Naime, tamošnji klub zainteresovan je da u svoje redove dovede zvezdu Liverpula Mohameda Salaha. Navodi se da bi za transfer egipatskog fudbalera bilo izdvojeno 130 miliona evra.

Salah ima ugovor sa Liverpulom do juna 2025. godine, ali Mirror piše da će otići ukoliko stigne ponuda koju Liverpul neće moći da odbije. Isti izvor navodi i da će Salahov transfer zaseniti Benzemu i Ronalda koji su godinu ranije otišli u Saudijsku Arabiju.

Liverpul je u prošlom kolu remizirao sa Vest Hemom, a pomenuti meč završen je rezultatom 2:2. Salah je u igru ušao u 79. minutu, ali se pre ulaska posvađao sa trenerom svoje ekipe Jirgenom Klopom.

Podsećanja radi, Egipćanin je u Liverpulu proveo sedam sezona i za to vreme uspeo da osvoji Ligu šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo, FA kup, evropski i engleski Superkup, dva Liga kupa, kao i Premijer ligu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()