Da li već imamo pogodak sezone? Stanković se oglasio nakon evrogola u Novom Pazaru

Gol koji je sinoć viđen u Novom Pazaru dugo nije viđen na našim terenima.

16.09.2024. 18:30
  • Podeli:
nikola stankovic Bane T. StojanovicATAImages-66e8581aa83f7.webp Foto: Bane T. StojanovicATA Images

Fudbalski klub Čukarički je osvojio bod u vrlo uzbudljivoj utakmici protiv Novog Pazara, rezultat je bio 2:2.

Viđena su četiri gola, mnoštvo šansi i lepih poteza. Međutim, jedan se posebno izdvojio, a to je pogodak Nikole Stankovića u 68. minutu.

"Sigurno moj najlepši gol u karijeri, mada je bilo još lepih. Svakako bih izdvojio još jedan gol u dresu Čukaričkog, na gostovanju Javoru u finišu meča, tada za pobedu, kao i dok sam nastupao za Grafičar protiv Inđije. Ali, ipak je ovaj u Novom Pazaru nešto posebno, baš mi je "sela" lopta. Hvala i domaćoj publici, lepo je čuti aplauze protivničkih navijača", kazao je Nikola Stanković u razgovoru za klupski sajt, koji je potom nastavio:

"Prava prvenstvena utakmica, zbog koje se dolazi na stadione. Ambijent spektakularan, šteta što je bilo lošije vreme, pa nije bio pun stadion. Ali, opet, ceo doživljaj pred početak susreta, koreografija, navijanje i podrška svom klubu, taj deo je bio za svaku pohvalu".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()