Da li Zvezda u četvrtak osvaja titulu? Moguće - evo i kako

Dva su scenarija

29.04.2024. 12:34
  • Podeli:
zvezda-662f773297129.webp Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Fudbaleri Crvene zvezde bi već u četvrtak protiv TSC-a mogli i matematički da obezbedi šampionsku titulu, 35. po redu, sedmu uzastopnu, ali će morati da gledaju i ka Humskoj gde Partizan dočekuje Vojvodinu.

Zvezda ima 81, Partizan 70 bodova, a do kraja sezone je ostalo pet utakmica.

Prvi scenario je da Crvena zvezda savlada TSC na Marakani, a da Partizan ne pobedi Vojvodinu, čime bi crveno-beli četiri kola pred kraj sezone imali 13 ili 14 bodova više od večitog rivala. 

Drugi scenario je da Crvena zvezda remizira sa TSC-om, a da Partizan izgubi od Vojvodine, čime bi prednost iznosila 12 bodova, a s obzirom na činjenicu da su crveno-beli plej-of dočekali kao prvoplasirani, te da se to gleda ispred međusobnog skora i gol razlike, šampionska trka bi bila rešena.

Zvezda nakon TSC-a igra sa Mladosti (gostovanje), Radničkim 1923 (kod kuće), Napretkom (gostovanje) i Čukaričkim (kod kuće).

Partizan posle Vojvodine očekuju susreti protiv Napretka (gostovanje), Mladosti (kod kuće), Čukarički (gostovanje) i Radničkog 1923 (kod kuće).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()