Dalić nakon pobede Hrvatske nad Holandijom: Nakon srebra i bronze, vreme je za zlato

Hrvatska sinoć u Roterdamu pobedila domaćina Holandiju

15.06.2023. 09:11
  • Podeli:
zlatko dalic reuters-648aa7698086f.webp Foto: Reuters

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić "pucao" je od ponosa na svoje igrače i navijače nakon prolaska u finale Lige nacija.

“Čestitke momcima, pokazali su kako se igra i bori za Hrvatsku. ”, počeo je Dalić komentar za Novu TV nakon što je Hrvatska s 4:2 posle produžetaka izbacila Holandiju.

“Kako su se momci borili, držali, dobiti 4:2 Holandiju na njenom terenu… I to pred našim navijačima. Kapa dole svima. Hrvatska ima još jednu medalju. Ima nešto što je nemoguće, nestvarno. Imali smo fantastičnih osam treninga, ništa nas nije poremetilo.”

Ova je pobeda svakako jedna od najvažnijih u istoriji hrvatske reprezentacije.

“Jedna je od najvećih. Odigrali smo sjajno. Gubili smo 1:0, pa primili gol u 96. minutu i nismo posustali. Velika pobeda”, dodao je Dalić.

Španija ili Italija u finalu, ima li nekih želja?

“Nemam želju. Prvo ćemo proslaviti, pa odmoriti i pripremiti se. Nebitno nam je ko dolazi. Bitno je kakva je Hrvatska. Idemo po zlato koje nam nedostaje. Srebro, bronza, vreme je za zlato i da završimo tu priču”, zaključio je Dalić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()