Dalić posle EURO napušta reprezentaciju Hrvatske?

Svakako je ostavio veliki trag u reprezentaciji Hrvatske, sa kojom je beležio sjajne rezultate

08.05.2024. 13:48
  • Podeli:
Dalic zamisljen Arg_Reuters-6398ebfaeea09.webp Foto: Reuters

Hrvatski selektor Zlatko Dalić bi uskoro da napusti klupu reprezentacije.

Slavni trener je prema informacijama dobio unosnu ponudu iz katarskog klua Al Sada, koja je privukla Dalića i on bi trebalo da preuzme ovaj tim po završetku Evropskog prvenstva.

Dalić je ostavio veliki trag u reprezentaciji Hrvatske, sa kojom je beležio sjajne rezultate.

Uspeo je da sa vatrenima 2018. godine dođe do finala Svetskog prvenstva koje se igralo u Rusiji, dok je na poslednjem Mundijalu takmičenje završio na trećem mestu.

Pokušaće Dalić da se od reprezentacije oprosti na pravi način tako što će se potruditi da na EURO ostvari što bolji rezultat.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()