Dalić: Želimo medalju u Ligi nacija, spremni smo za velike stvari

Hrvatska u sredu od 20.45 sati u prvom polufinalu igra protiv domaćina Holandije

13.06.2023. 20:46
  • Podeli:
Zlatko Dalić ruka_Igor Kralj_Pixsell-63943ba5eb349.webp Foto: Igor Kralj/Pixsell

Došli smo na završni turnir Lige nacija da uživamo, sam plasman među četiri najbolja je veliki rezultat, ali to želimo poboljšati medaljom, rekao je selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić.

Hrvatska sutra od 20.45 sati u prvom polufinalu igra protiv domaćina Holandije, dok se u četvrtak u drugom polufinalu sastaju Španija i Italija.

"Neće biti lako, očekuje nas domaćin koji je bio u vrhu svetskog fudbala i sada se vraća na stare pozicije. Mi smo došli da osvojimo medalju, da napravimo što bolji rezultat. Želimo ispisati istoriju, spremni smo za velike stvari i daćemo sve od sebe", istakao je Dalić na konferenciji za medije.

On je otkrio da će Marcelo Brozović biti u sastavu, samo četiri dana nakon izgubljenog finala Lige šampiona sa Interom.

"Brozović nikada nije bio upitan. Igrao je sjajno u finalu, očekujem da će to ponoviti i sutra", poručio je Dalić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()