Dalsio "plaši" Portugalce bukom Zvezdinih navijača: "Kao da će se sve srušiti"

Meč srpskog i portugalskog tima igra se u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić"

18.09.2024. 10:22
  • Podeli:
dalsio gomez Bane T. StojanovicATAImages-66ea8d419f603.webp Foto: Bane T. Stojanovic ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak igraju protiv Benfike u prvom kolu Lige šampiona. Crveno-beli dočekuju Portugalce na svom stadionu.

Upravo najveća prednost srpskog šampiona su navijači, a o tome je pričao i prvotimac Dalsio Gomeš.

"I dalje ne mogu da verujem, Benfika..., igram protiv Benfike, mog bivšeg kluba", počinje javljanje Dalsio za portugalske medije.

Ovaj momak je u ranoj fazi karijere igrao za portugalske timove Belenenses i Sporting, a 2015. godine i za Benfiku. Četiri godine je bio član kluba iz Lisabona ali nikada nije dobio važnu ulogu pa je taj period uglavnom proveo na pozajmicama.

U četvrtak će biti sa druge strane, ostaje samo pitanje da li će mu Milojević pružiti priliku da se pokaže protiv svog bivšeg kluba. Kako bilo, Dalsio je poslao upozorenje Benfiki i poručio im šta ih čeka pred gostovanje na najvećem srpskom stadionu:

"Atmosfera na stadionu, u tunelu, je neverovatna. Svi su mi o tome pričali i ono što se dešava iza tih zidina je impresivno. Ta buka, sve se trese, imate osećaj kao da će se sve srušiti. To je velika prednost za nas, kod kuće zvezda se transformiše u svoju najbolju verziju".

Očekuje tešku utakmicu za obe strane.

"Verujem da će biti poteškoća za oba tima, jer Benfika ima jaku ekipu. Ali i ovde je isto, velika pojačanja su došla, klub je dobro investirao. Igraćemo prsa u prsa, u Evropi Zvezda se transformiše u sjajan tim i zaista možete da osetite ambijent na stadionu. Ne igramo da bismo se branili, ne bojimo se, živimo za ove utakmice".

Meč Zvezde i Benfike igra se u četvrtak od 18.45.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()