Danci najavljuju meč sa "Orlovima": Srbi žele da nam uđu u glavu

Pred nama je meč odluke u grupi C

24.06.2024. 15:55
  • Podeli:
euro 2024, fudbalska reprezentacija srbije, orlovi, fudbaleri srbije, srbija - 20 jun 2024 - foto Reuters (3)-66748c86a8688.webp Foto: Reuters

Sutra je na programu meč odluke u Grupi C između reprezentacija Danske i Srbije. Selektor Danske Kasper Hjulmand svestan je da je pred njima težak protivnik.

"On predviđa da će tvrdokorni Srbi učiniti sve da uznemire Dance", piše Sport TV.

"Znamo da je ključno da ne upadnemo u njihovu igru. Oni žele da nam uđu u glavu, tako da smo dobro pripremljeni za to, a moramo da budemo ledeni", kaže Hjulmand.

Dok Danska najverovatnije može da se zadovolji nerešenim rezultatom, Srbija je prinuđena da igra na pobedu.

Zbog toga se Danci spremaju na žestoku igru srpskog tima.

"Biće to izuzetno teška utakmica, izuzetno teška fizička utakmica. Oni su možda i fizički najzahtevniji tim u ovom kolu. Znamo da žele da iskoriste svoju visinu i fizičku snagu, tako da će to biti težak fizički meč. Baš žele da razbijaju", kaže selektor Danske.

Poslednji put su se Danska i Srbija susrele u martu pre dve godine, a Skandinavci su bili ubedljivi sa 3:0.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()