Dani Alveš sve dalje od slobode: Forenzičari našli tragove fudbalerovog DNK

Sud u Barseloni u narednim nedeljama mora da odluči o žalbi advokata Kristobala Martela

10.02.2023. 14:56
  • Podeli:
Dani Alves-63cba6ac620ab.webp Foto: Profimedia

Situacija Danija Alveša se pogoršava. Brazilski fudbaler u zatvoru čeka odluku suda o kućnom pritvoru, a izveštaji koji stižu ne idu njemu na ruku. Naime, forenzičari su potpisali dokument o veštačenju koji potvrđuju da je u telu žrtve, koja optužuje Alveša za silovanje, postoje tragove Danijevog DNK. 

Prema pisanju lista "El Mundo" u sud je stigao izveštaj koji ukazuju na to da su "ostaci sperme pronađeni u telu žrtve pripadaju brazilskom fudbaleru", kao i uzorci prikupljeni na podu toaleta u noćnom klubu i oni na haljini koju je žrtva nosila te noći i koju je dobrovoljno predala nadležnima na analizu.

Pošto su obe strane u slučaju potvrdile da je došlo do seksulanog odnosa sada mora da se utvrdi da li je do njega došlo dobrovoljno, kako tvrdi Alveš ili pod prisilom kako tvrdi devojka (23).

Sud u Barseloni u narednim nedeljama mora da odluči o žalbi advokata Kristobala Martela, koji traži privremeno puštanje Brazilca iz zatvora uz primenu različitih mera kako bi se onemogućilo eventualno bekstvo. Ponuđeno je sudu da Alveš bude smešten u kuću u Kataloniji, koju fudbaler vlasnički deli  sa svojom sadašnjom suprugom, manekenkom Žoanom Sanz.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()