Džajić o žrebu i poklonu za Čeferina: Lepo je biti u društvu najboljih, to motiviše

Posrednik oko dresa Srbije za predsednika UEFA bio je Zoran Laković

09.02.2024. 12:32
  • Podeli:
Tan2023-03-1416154654_2 dragan-džajicmiloš milivoejvic-6418b50ee2fef.webp Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije, predvođena predsednikom Draganom Džajićem i selektorom nacionalnog tima Draganom Stojkovićem, boravila je u Parizu na Kongresu UEFA i žrebu za Ligu nacija. Susreti su bili mnogobrojni, kontakti beskrajni, a najstariju zvezdu srpskog fudbala posebno je obradovao sastanak sa predsednikom evropskog fudbala Aleksandrom Čeferinom, koji po godinama može da mu bude sin. 

Dragan Džajić je iz Srbije poneo i poklon namenjen Slovencu, kome je Zvezdina zvezda bila idol u dečačkim danima. Poštovanje je bilo obostrano, a Čeferin u svojoj kolekciji od sada ima i crveni dres Srbije sa brojem 11, prezimenom Džajić i Džajinim autogramom. 

"Tražio mi ga je preko Zorana Lakovića i drago mi je da sam mu uručio dres sa posebnom posvetom. Radi se o jednom izuzetnom čoveku koji sjajno vodi evropski fudbal", istakao je Dragan Džajić.

Prokomentarisao je predsednik FSS i žreb za A diviziju Lige nacija.

"I pre dolaska u Pariz znao sam da nijedna grupa nije laka. Fudbal je toliko danas izjednačen da je svaka utakmica bukvalno za sebe". 

Srbija će igrati u grupi 4 protiv Španije, Danske i Švajcarske.

"Razgovarao sam sa selektorom, zadovoljan je. Mislim da imamo šanse da budemo među dve selekcije u grupi i da idemo dalje. Po kvalitetu koji posedujemo, verujem da možemo to da ostvarimo. Lepo je biti u ovom društvu najboljih evropskih selekcija" istakao je Džajić.

On je posebno izdvojio aktuelne osvajače trofeja Špance, koji gostuju u Beogradu 5. septembra.

"Dugo nismo igrali sa Španijom, a uglavnom smo imali dobre rezultate. Tako velika selekcija je i lep motiv za igrače. To su utakmice koje igrači najviše vole".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()