De Rosi: Dolazak na utakmicu mi je ispunjen gorčinom, izgubio sam prijatelja

Čitam toliko poruka i jedna me je baš pogodila: "Bio je ličnost u svetu likova". E baš to je bio Siniša, kaže legendarni fudbaler Rome

17.12.2022. 20:08
  • Podeli:
Danijele de Rosi-639e13b359f7b.webp Foto: Profimedia

Kada si veliki, kada si čovek i umeš da saosećaš sa srećom i tugom, onda si svestan svojih emocija i uvek iskren pred ostatkom sveta. Jedan od takvih je, u svom nastupu pred medijima, bio legendarni fudbaler Rome Danijele Rosi (39), koji je trebalo da govori o utakmici svog kluba SPAL sa Parmom, a pričao je o Siniši Mihajloviću i niočemu drugom.

"Iskreno, meni je dolazak na ovu utakmicu ispunjen gorčinom. I to veoma. Izgubio sam velikog prijatelja. Nikada nisam igrao sa Mihajlovićem, ali smo često izlazili zajedno. Prošle sedmice smo pričali, a onda mi je on posle našeg poraza od Modene poslao poruku ohrabrenja. Mislio je na mene i pored mnogih problema sa kojima se susreo", rekao je trener italijanskog drugoligaša SPAL o preminulom prijatelju.

De Rosi nije otkrio sadržaj svojih prepiski sa Mihajlovićem ili detalje iz izlazaka, ali se pred novinarima podsetio druženja sa italijanskom i srpskom fudbalskom legendom.

"Prošle godine sam, sa asistentom, pratio neke od Mihajlovićevih treninga. Često smo odlazili na ručak zajedno u Rimu, umeo je tu da bude i Kolarov. Ali, nikada ti naši sastanci nisu bili trivijalni. Stano bi tu isplivali neki različiti aspekti Mihinog karaktera, ali bi se sve uvek završavalo na njegovom velikom srcu, od kog ste uvek mogli nešto da dobijete i naučite. Evo, u ovih nekoliko sati čitam toliko poruka i jedna me je baš pogodila: "Bio je ličnost u svetu likova". E baš to je bio Siniša", zaključio je Danijele de Rosi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()