Debakl Juventusa: Vlahović isključen zbog mnogo priče

Srpski internacionalac dobio dva kartona u rekordnom vremenu

17.03.2024. 15:19
  • Podeli:
Dušan Vlahović-65f6faf195b5f.webp Foto: Marco Alpozzi/LaPresse via AP/Tanjug

Fudbaleri Juventusa i Đenove odigrali su u Torinu bez golova u meču 29. kola italijanske Serije A.

Juventus je meč završio sa fudbalerom manje, pošto je srpski reprezentativac Dušan Vlahović isključen u trećem minutu nadoknade vremena. 

Glavni sudija meča Antonio Giua pokazao je napadaču Juventusa, zbog provora, dva žuta kartona u roku od desetak sekundi. Srpski fudbaler je potom žestoko protestovao, ali je morao da napusti teren.

Vlahović je bio starter u ekipi Juventusa, kao i njegov sunarodnik Filip Kostić, koji je zamenjen u 59. minutu.

Vlahović je ove sezone postigao 15 golova u Seriji A za torinski klub, ali na meču sa Đenovom nije uspeo da se upiše u strelce.

Juventus je treći na tabeli Serije A sa 59 bodova, a u narednom kolu gostovaće Laciju. Đenova se trenutno nalazi na 12. poziciji sa 34 boda, a u narednom kolu na svom terenu dočekaće Frozinone.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()