Debakl Zvezde u Ligi šampiona: Monako se poigravao sa crveno-belima

Teška noć za navijače srpskog šampiona

22.10.2024. 20:44
  • Podeli:
crvena zvezda profimedia-6717f0548e41f.webp Foto: Profimedia

U trećem kolu Lige šampiona, fudbaleri Crvene zvezde su doživeli pravi debakl protiv Monaka u gostima. Rezultat na kraju meča je bio 5:1.

Monako je poveo u 20. minutu golom Takumija Minamina, nakon neuspele ofsajd zamke i greške Silasa, a samo sedam minuta kasnije izjednačio je Šerif Ndiaje iz penala, koji je sam i iznudio.

 Novu prednost domaćinu doneo je švajcarski reprezentativac Brel Embolo pogotkom u 45+4. minutu. 

 Vladan Milojević morao je da menja već u petom minutu jer se povredio Bruno Duarte, a unesto njega je ušao Dalsio.

Međutim u drugom poluvremenu još gora situacija za crveno-bele, pali su u totalni očaj. Usledila je prava golčina domaćeg tima,  strelac je Vilfrid Singo.

Dugo su obletali igrači Monaka oko gola. Kaio Enrike je malopre imao veliku šansu, isprečio se Ilić, ali ovog puta nije mogao.

Odapeo je defanzivac Monaka sa velike udaljenosti i postigao možda i najlepši gol ove sezone u Ligi šampiona.

Međutim, to nije sve. Strelac je Takumi Minamino po drugi put na meču. Lako izgubljena lopta na sredini, pad Rodića, a potom i kazna fudbalera Monaka.

Od 82. minuta Zvezda je bila sa desetoricom na terenu, povredio se Piter Olajinka i nije mogao da nastavi meč.

U petom minutu nadoknade, crveno-beli su primili još jedan gol, za potpuni debakl u Francuskoj. Strelac je bio Akliuš.

Do kraja utakmice  nije bilo mnogo prlika, a rezultat je ostao 4:1 za domaćitim. Zvezda je na stadionu "Luj II" imala glasnu podršku oko 2.000 navijača.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()