Dejan Lovren ne igra više za reprezentaciju Hrvatske

Došao je i taj dan kada moram da se oprostim od hrvatske reprezentacije, napisao je u emotivnom pismu selektoru

23.02.2023. 11:49
  • Podeli:
dejan lovren - reuters-63a1c169d617a.webp Foto: Reuters

Fudbaler Olimpika iz Liona Dejan Lovren (33) saopštio je da više neće igrati za reprezentaciju Hrvatske, objavili su mediji u Zagrebu.

Lovren je prošao sve omladinske selekcije reprezentacije Hrvatske, a za prvi tim ove zemlje odigrao je 78 mečeva i postigao pet golova. Sa Hrvatskom je bio vicešampion na SP u Rusiji 2018. godine, a u decembru 2022. osvojio je treće mesto sa nacionalnim timom na Mundijalu u Kataru.

Lovren je o svojoj odluci obavestio selektora Hrvatske Zlatka Dalića.

"Ovu odluku sam doneo otvorenog srca i posle mnogo razmišljanja. Ovo mi je dosta teško i dok ovo pišem trudim se da ne zaplačem, ali me već dobro poznajete kao čoveka sa srcem i neskrivenim emocijama. Došao je i taj dan kada moram da se oprostim od hrvatske reprezentacije, iako sebe i dalje doživljavam kao vatrenog navijača, koji će uvek da bodri svoju reprezentaciju", napisao je Lovren u otvorenom pismu.

Lovren je trenutno član Liona, a pre toga je igrao za Zenit, Liverpul, Sautempton, Inter Zaprešić i zagrebački Dinamo.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()