Dejan Stanković: Igrači i navijači nisu stali ni kada smo gubili

Rekao je trener Ferencvaroši po nešto o Aleksandru Pešiću i Igoru Matiću

21.09.2023. 21:58
  • Podeli:
Dejan Stanković-650ca07139281.webp Foto: Tibor Illyes/MTI via AP/Tanjug

Trener fudbalera Ferencvaroša Dejan Stanković rekao je posle pobede nad Čukaričkim (3:1) u prvom kolu grupe F Lige konferencija da su za preokret i osvajanje tri boda zaslužni igrači koji nisu stali posle vođstva gostiju i navijači koji su svih 90 minuta bodrili ekipu. 

Stanković je debitovao na klupi Ferencvaroša u evropskim utakmicama i odmah upisao tri boda.

"Pobeda je ostvarena zahvaljujući momcima i stadionu. Atmosfera je bila fenomenalna, krenuli smo iz minusa, ali ni tribine ni moji igrači nisu stali", rekao je Stanković.

Nekadašnji trener Crvene zvezde se osvrnuo i na učinak Aleksandra Pešića koji je ušao sa klupe i dao gol.

"Drago mi je zbog Pešića, vratio se iz povrede, nije prošao pripreme i sigurno mu znači gol, kao i nama kao ekipi. On i Varga su odlični napadači i biće prostora za obojicu", istakao je srpski strateg.

Na kraju je rekao i o čemu je razgovarao sa trenerom Čukaričkog Igorom Matićem posle utakmice.

"Čestitao sam Matiću posle meča i zahvalio mu se na fer i korektnoj igri, napravio je dobar spoj mladosti i iskustva i to zaista izgleda dobro na terenu, uprkos porazu", zaključio je Stanković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()