Dejan Stanković pozvao navijače: Hoću buku, hoću pravi pakao

Dekijev Ferencvaroš za nedelju dana kod kuće će juriti minimalnu prednost Olimpijakosa

16.02.2024. 10:26
  • Podeli:
Dejan Stankovic-65698ebbd7f34.webp Foto: AP Photo/Francois Walschaerts/Tanjug

Fudbaleri Ferencvaroša koje vodi srpski stručnjak Dejan Stanković poraženi su od Olimpijakosa u Ligi konferencija sa 1:0 u gostima.

Mađarski Ferencvaroš nije uspeo da napravi iznenađenje u Grčkoj, ali se dobro držao protiv Olimpijakosa i još uvek ima šansu da pred svojim navijačima popravi utisak.

Domaći su pobedili minimalnim rezultatom, a precizan je u 83. minutu utakmice bio El Kabi.

Posle utakmice, Stanković bio je vidno zadovoljan nastupom svoje ekipe.

"Ponosan sam na svoje igrače, dali smo sve, danas smo na dostojan način predstavljali Ferencvaroš. Dobro smo analizirali meč, moj štab je uradio dobar posao, uspeli smo da ostvarimo 80 odsto onoga za šta smo se spremali", rekao je trener mađarske ekipe.

On je dodao da ništa nije gotovo, i da im je sada potrebna podrška domaće publike.

"Još je sve otvoreno, oni imaju dobre igrače, ali sada ćemo igrati kod kuće. Biće 25.000 gledalaca, hoću buku, hoću pravi pakao! Uz njihovu pomoć možemo da preokrenemo" veruje Dejan Stanković.

Revanš meč na programu je za nedelju dana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()