Delije poslale poruku FIFA zbog zabrane ulaska navijača na jednu utakmicu

FSS je na preporuku FIFA kaznila Crvenu zvezdu

11.04.2023. 08:21
  • Podeli:
Delije Monako.jpg Foto: Darko Vojinović / Tanjug

Navijači Crvene zvezde odgovorili su porukom na utakmici sa kragujevačkim Radničkim Međunarodnoj fudbalskoj federaciji (FIFA), pošto je FSS na prijavu FIFA kaznio beogradski klub sa jednom utakmicom bez prisustva publike zbog incidenta na meču sa Novim Pazarom.

Zvezdini navijači su na istočnoj tribini, na kojoj je "stolicama" plave boje ispisano ime glavnog sponzora crveno-belih Gazproma, sakrili pet slova i ostavili samo inicijale Ratka Mladića - "R" i "M".

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je Crvenu zvezdu jednom utakmicom bez prisustva navijača zbog incidenata na meču 26. kola Superlige Srbije protiv Novog Pazara. 

Crvena zvezda je pobedila Novi Pazar 5:1, a navijači crveno-belih su na ovoj utakmici istakli transparent podrške generalu Ratku Mladiću.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()