Delije "razbudile" Zvezdu, pa napustile stadion: Crveno-beli u drugom poluvremenu razbili Tekstilac

Zvezda će u sledećem dočekati Novi Pazar, dok će Tekstilac igrati protiv Mladosti iz Lučana

03.08.2024. 22:20
  • Podeli:
navijači zvezde, delije - fk crvena zvezda tekstilac - 3 avgust 2024 - Bane T. StojanovicATAImages-66ae90d3d0a09.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras Tekstilac iz Odžaka rezultatom 4:0, u meču trećeg kola Superlige Srbije. 

Prvo poluvreme nije donelo previše uzbuđenja, tek po jedna šansa na obe strane. Pre početka drugog poluvremena Delije su postrojile igrače i time ih očigledno motivisale za bolju igru.

Navijači su potom u 60. minutu napustili stadion, a pre toga su postavili transparent na kome je pisalo: "Još pet uhapšenih! Dokle da trpimo teror nad Srbima sa Kosova", a potom su napustile stadion.

Što se samog meča tiče, branilac titule je poveo u 53. minutu golom Milsona, prednost je duplirao Šerif Ndiaje u 63.

Treći pogodak na utakmici je postigao Timi Maks Elšnik u 69. minutu, konačan rezultat je postavio Bruno Duarte u 83. minutu

Posle tri kola, Zvezda se trenutno nalazi na prvom mestu sa sedam bodova, dok je Tekstilac na 15. poziciji bez osvojenog boda.

Zvezda će u sledećem dočekati Novi Pazar, dok će Tekstilac igrati protiv Mladosti iz Lučana. 

U drugoj utakmici trećeg kola Superlige Srbije, fudbaleri Mladosti iz Lučana pobedili su večeras Jedinstvo Ub rezultatom 2:1, u meču trećeg kola Superlige Srbije.

Jedinstvo je povelo u 39. minutu golom Stefana Golubovića, Mladost je u 52. izjednačila pogotkom Aleksandra Pejovića. Konačan rezultat je postavio Ognjen Krsmanović golom u 71. minutu.

Prvi meč dana odigrali su fudbaleri Novog Pazara i OFK Beograda, koji su odigrali nerešeno - 0:0.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()