"Delije su naš 12. igrač": Naser Điga zna odakle dolazi najveća pomoć u revanšu protiv Norvežana

Revanš meč između Crvene zvezde i Bodo Glimta u plej-ofu za Ligu šampiona biće odigran u sredu od 21 čas

26.08.2024. 13:25
  • Podeli:
fk bodo glimt crvena zvezda, naser điga - 20 avg 2024 - profimedia-0900847101-66cc64ddac165.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Crvene zvezde Naser Điga izjavio je danas da veruje u pozitivan rezultat u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv Bodo Glimta, kao i u veliku podršku navijača na duelu sa norveškim klubom. Crvena zvezda će u sredu dočekati ekipu Bodo Glimta u revanš duelu plej-ofa za LŠ. Norveški klub je prošle nedelje na svom terenu slavio rezultatom 2:1.

"Svakodnevno se pripremamo za revanš, svesni smo značaja utakmice koja nas očekuje u sredu. Znali smo i pre prve utakmice protiv Bodo Glimta da su fantastičan tim, što su i pokazali u Norveškoj. Moramo biti oprezni, ali isto tako znamo da posedujemo kvalitet i da to treba da potvrdimo na terenu. Sada je red na nas da pokažemo kako igramo kod kuće i koliku moć poseduje Marakana", rekao je Điga, preneo je zvanični sajt kluba.

Crveno-beli su imali veliku podršku navijača na prvom meču sa Bodo Glimtom.

"Gde god da igramo imamo podršku. Svi su videli da su navijači bili uz nas i u Norveškoj, a znamo da su prešli dug put. Veoma smo im zahvalni na tome, ali u isto vreme želimo da istaknemo koliko će nam značiti ispunjene tribine Marakane u sredu", dodao je fudbaler Zvezde.

Utakmica između Crvene zvezde i Bodo Glimta biće odigrana u sredu od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić".

"Sve je lakše kada je stadion pun, atmosfera je neverovatna i nijednom protivniku u toj situaciji nije lako. Igraćemo za zvezdaše. Verujem da će se takođe i priključiti akciji kluba i doći u crveno-belim dresovima. Samo nas jedan korak deli od LŠ, sa 50.000 navijača na stadionu, imaćemo 12. igrača na terenu, to može biti i odlučujući faktor", zaključio je Điga.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()