Dembele u Parizu: Već u ponedeljak na treningu PSŽ

Ćavi ostao raočaran na "Kamp Nou", Enrike oduševljen na "Parku prinčeva"

03.08.2023. 15:12
  • Podeli:
dembel-reuters.jpg

Fudbaleri PSŽ su se vratili sa pripremne turneje po Japanu i Južnoj Koreji, a kod kuće su ih dočekala dvojica novih saigrača. Pored Gonzala Ramosa u Pariz je stigao i Osman Dembele (26).

Njih dvojica će, tokom dana, zvanično potpisati ugovore sa prvakom Francuske do kraja sezone. Najavljeno je da se u ponedeljak, u trening kampu PSŽ, priključe ekipi i počnu zajednički rad.

Dembele je snimljen kako izlazi iz kola, sa prtljagom, i ulazi u zgradu aerodroma u Barseloni. 

Trener Ćavi je ostao na "Kamp Nou" razočaran što ga je napustio Italijan i prihvatio ponudu Francuza. 

Sezona u Ligi 1 počinje 12. avgusta. Trener Luis Enrike je zadovoljan izdanjem svog tima na Dalekom istoku, koji su pokazali timsku igru, a najiskusniji Nejmar dokazao je da na njega još može da se računa. 

"Moram reći da mi je bilo zadovoljstvo bilo boraviti u Japanu i Južnoj Koreji. Tako smo srdačno dočekani, da ćemo se rado vraćati tamo. Mislim da tim ispunjava naša očekivanja. Mislim da su neki rezultati mogli biti bolji, ali sviđa mi se poruka koju mi šalju moji igrači i srećan sam zbog toga. Radujem se što ću videti "Park prinčeva" kao trenera PSŽ i upoznati naše navijače. Siguran sam da ćemo uživati u ovoj sezoni", rekao je novi trener PSŽ

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()