Desilo se: Partizan prodao igrača za kog niko ne zna gde se nalazi

Klub je odmah prihvatio i završio posao bez raspitivanja gde im je fudbaler bio 78 dana

07.09.2023. 13:03
  • Podeli:
Dijabate-63e0c5c7cdc6c.webp Foto: FK Partizan

Partizan se nadao da će se Fuseni Dijabate jednog dana pojaviti u timu jer ima važeći ugovor sa srpskim klubom. Međutim, to se nije desilo ni 78 dana nakon njegovog "nestanka", a u Humsku 1 je stigla ponuda iz Švajcarske za fudbalera iz Malija. 

Klub je odmah prihvatio i završio posao sa 600.000 evra na računu, bez namere da istražuje gde je Dijabate bio u međuvremenu (punih 78 dana). 

Dva i po meseca trenre Partizana Igor Duljaj i celo rukovodstvo slegali su ramena na pitanje gde im je igrač. U početku su pokušavali da ga "uplaše" da mu sledi kazna zbog zanemarivanja ugovorenih obaveza, ali bezuspešno. 

Fuseni Dijabate će karijeru nastaviti u Lozani, javlja "Sportski žurnal" uz informaciju da je čitav posao zaključen za 600.000 evra. Ukoliko fudbaler iz Malija ispuni određene bonuse iz ugovora, čiji detalji nisu precizirani, transfer može da naraste na milion evra.

Nekadašnji igrač Trabzona i Lestera prošle sezone je za Partizan odigrao 45 utakmica i dao sedam golova uz 11 asistencija, što mu je zapravo najbolja takmičarska godina u karijeri. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()