Detalj koji bi mogao da bude otežavajuća okolnost: Mitrović trpeo bol na terenu

Na istom meču dao je i dva gola za sedam minuta

01.04.2024. 13:37
  • Podeli:
Aleksandar Mitrović-660a99e5b0022.webp Foto: AP Photo/Petros Karadjias/Tanjug

Šta su sve sportisti spremni da trpe, ali nikada ne znaju do kada će da istrpe. Povredom Aleksandara Mitrovića detaljno su se posvetili u Saudijskoj Arabiji i otkrili su detalj koji bi mogao da bude otežavajuća okolnost u slučaju srpskog fudbalera, igrača Al Hilala

Napadač Srbije napustio je teren u 32. minutu meča sa Al Šababom uz pomoć lekara ekipe. Pre toga je dao dva gola za sedam minuta i doneo radost svom timu i navijačima Al Hilala... Međutim, ustanovljeno je, da je pre toga Mitrović 13 minuta trpeo bol u zadnjoj loži i nije tražio zamenu. 

To odlaganje saniranja povrede i pritisak na istu tokom igre može da bude otežavajuća okolnost, ali i ne mora. Na kraju sve zavisi od stanja mišića i šta je izazvalo bol takav da ne može skroz da se osloni na nogu. 

Na slikama koje je objavila Fan stranica srpskog fudbalera, u Saudijskoj Arabiji,  jasno se vidi da je Mitrović bol osetio u 18. minutu i da je nastavio da igra sa njima do 31. kada više nije mogao da ih trpi.

Mitrović bi trebalo tokom dana da snimi nogu i lekarski izveštaj će odrediti kolika ga pauza čeka.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()