Điga se ne plaši Monaka: Želimo sva tri boda

Srpski prvak večeras od 18 časova i 45 minuta gostuje u Monte Karlu.

22.10.2024. 08:50
  • Podeli:
điga-67174ab424b76.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Naser Điga je postao Zvezdin štit u odbrani. Stigao na mala vrata, a kako igra nema sumnje da će izaći jednog dana na velika.

Već dugo je jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, tako da će biti važan adut Vladana Milojevića za utakmicu protiv Monaka u trećem kolu Lige šampiona. Srpski prvak večeras od 18 časova i 45 minuta gostuje u Monte Karlu.

“Osećamo pritisak jer igramo u velikom klubu, kao i najvećem takmičenju u kom je teško osvajati bodove, pogotovo na strani. Igraćemo protiv moćnog protivnika, te znamo da moramo da pružimo maksimum kako bismo osvojili makar bod, a želimo sva tri”, rekao je Điga.

Štoper iz Burkine Faso nema nameru da diže belu zastavu.

“Biće teška utakmica, to znamo. Bitno nam je da ostvarimo dobar rezultat. Idemo na pobedu”.

Podsetimo, Zvezda posle dva kola i dalje nema osvojen bod, pošto je izgubila od Benfike, odnosno Intera.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()