Dobar glas daleko se čuje: Maksimović "na radaru" Juventusa

Nema sumnje da se radi o velikom talentu i pitanje je da li će crveno-beli uspeti da zadrže Maksimovića do početka sledeće sezone

13.10.2024. 19:48
  • Podeli:
andrija maksimovic profimedia-66f2b1b8ed647.webp Foto: Profimedia

Sve je više zainteresovanih timova za 17-godišnjeg asa Crvene zvezde Andriju Maksimovića.

Kako prenosi italijanski novinar Nikolo Skira, Juventus prati rad talentovanog veziste.

Maksimović je u subotu postao najmlađi debitant u reprezentaciji Srbije sa samo 17 godina i 129 dana, pošto je ušao u igru u 73. minutu protiv Švajcarske (2:0), u trećem kolu Lige nacija.

Zvezdin vezista je privukao pažnju javnosti posle uloge na 174. večitom derbiju, gde je Crvena zvezda savladala Partizan u gostima sa 4:0, potom je debitovao i u Ligi šampiona, gde su crveno-beli poraženi od Intera istim rezultatom.

Nema sumnje da se radi o velikom talentu i pitanje je da li će crveno-beli uspeti da zadrže Maksimovića do početka sledeće sezone. Prethodno se pominjalo da su za njega zainteresovani Borusija iz Dortmunda, kao i Napoli.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()