Dobio poverenje UEFA: Miloš Milanović sudiće jedan od mečeva Lige nacija

Srbin će deliti pravdu zajedno sa svojim pomoćnicima Milanom Pašajlićem i Novakom Novakovićem.

07.10.2024. 17:08
  • Podeli:
sudije miloš milanovic-6703f893b6a43.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Srpski fudbalski sudija, Miloš Milanović delegiran je od strane UEFA za utakmicu Lige D u Ligi nacija između Moldavija i Andore u Kišinjevu na stadionu "Zimbru".

Ovaj meč igra se u četvrtak od 18.00 časova, a Milanović će deliti pravdu zajedno sa svojim pomoćnicima Milanom Pašajlićem i Novakom Novakovićem.

Za četvrtu sudiju ovog meča postavljen je Milan Ilić, posmatrač suđenja biće Hanes Kasik iz Estonije, dok je delegat Mihail Kasabov iz Bugarske.

Posle prva dva kola, Moldavija ima tri boda iz jednog meča, pošto je slavila nad Maltom, dok je Andora izgubila od Malte.

Samo prvi tim iz grupe prolazi dalje u Ligu C, dok će drugoplasirani igrati baraž sa jednom od ekipa koja bude trećeplasirana u istom rangu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()