Đoković gledao pobedu Al Hilala: Mitrogol i Sergej poklonili Novaku dres o kojem će se pričati

Srpski teniser ovih dana igra na egzibicionom turniru Slem šest kraljeva u Rijadu

18.10.2024. 19:54
  • Podeli:
sergej milinković savić, novak đoković, aleksandar mitrović - al hilal, 18 okt 2024 - foto Printscreen X @Alhilal_FC-6712a2a89cf52.webp Foto: Printscreen/X/@Alhilal_FC

Fudbaleri Al Hilala pobedili su večeras Al Feihu rezultatom 3:0, u sedmom kolu saudijske Premijer lige. Golove za šampiona Saudijske Arabije postigli su Markos Leonardo u 5. minutu, Salem al Davsari u 65. i Mohamed al Kahtani u 81. minutu.

Srpski fudbaleri Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić odigrali su ceo meč za Al Hilal. Utakmici je prisustvovao i srpski teniser Novak Đoković, koji ovih dana igra na egzibicionom turniru Slem šest kraljeva u Rijadu.

Đoković se pre utakmice pozdravio sa Mitrovićem i Milinković Savićem, od kojih je dobio dres Al Hilala sa brojem 24, što asocira na broj osvojenih grend slemova srpskog tenisera.

Al Hilal je prvi na tabeli saudijskog prvenstva sa 21 bodom, Al Feiha je na 15. mestu sa pet.

Šampion Saudijske Arabije će u sledećem kolu dočekati Al Tavon, dok će se Al Feiha sastati sa Al Itifakom.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()