Đoković preuzeo Šeltonov gest: I Vlahović bi da spusti slušalicu Litvaniji

Važno je da se srpski sportisti međusobno podržavaju

10.09.2023. 09:10
  • Podeli:
Novak Djokovic US Open 2-64fc2ea801ade.webp Foto: Reuters

Novak Đoković je, nakon pobede u polufinalu Ju Es opena, napravio foru i proslavio trijumf gestom svog protivnika Bena Šeltona - okretom prema publici gestikulirao je razgovor telefonom i spuštanje slušalice, što Amerikanac radi pri svakom slavlju. Sve to bilo je posebno ineresantno jer se dešavalo na terenu u Njujorku, pred publikom koja je, tokom meča, podržavala svog zemljaka. 

Kako napisa neko na društvrenim mrežama: Đoković ti je uništio slavlje.

Najbolji teniser sveta je, nemali broj puta, pa i sada, pokazao da je fantastičan imitator i zabavljač, pa mu je ovaj gest legao kao da je njegov. Istog trenutka se proširio svetom i postao viralna zabava. 

Vrlo brzo su spuštanje slušalice preuzeli i drugi. Prvi među njima je fudbaler Srbije Dušan Vlahović, koji je po izlasku Orlova iz aviona u Kaunasu, sa osmehom na licu, "spustio slušalicu" u kameru. 

Bez napamet tumačenja gest Vlahovića, koji je ili podržao Đokovića ili najavio pobedu Srbije protiv Litvanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024, napadač Juventusa se svakako dobro zabavio, a nasmejao je i svoje saigrače. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()