Dramatično u Londonu: Naoružana banda upala u kuću kapitena Vest Hema

Roditelji i četvoro male dece bilo u kući tokom pljačke

05.12.2023. 12:07
  • Podeli:
profimedia-0005505220 američka policija policijska traka usa police sad-6425300877ef0.webp Foto: Profimedia

Kapiten Vest Hema Kurt Zuma i njegova porodica ostali su prestravljeni u subotu veče, kada su im naoružani napadači provalili u kuću i uzeli gotovinu i nakit u vrednosti od 100.000 funti.

Zuma u nedjelju nije igrao protiv Kristal Palasa (1:1) i klub tada nije obelodanio razloge njegovog odsustva.

Međutim, vrlo brzo je sve izašlo na videlo i Vest Hem je ponudio nagrado od 25.000 funti za bilo kakvu informaciju koja će dovesti do počinioca.

Mediji u Engleskoj ističu da su napadači provalili u kuću dok je Francuz bio u njoj sa suprugom i četvoro male dece, a policija je potvrdila da je u pitanju organizovana banda.

Provalnici su odneli predmete značajne vrednosti, od ogromnog ličnog i sentimentalnog značaja za porodicu.

Vest Hem naredni meč igra u četvrtak protiv Totenhema, a nije poznato hoće li se Zuma vratiti na teren s obzirom na to da mediji tvrde da je cela porodica u potpunosti traumatizovana.

Nije im se niša desilo, ali su morali da gledaju kako im provalnici ispred očiju kradu stvari.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()