Drulović: Niti jedan klub nema šanse protiv Crvene zvezde

Sadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije smatra da su crveno-beli jedini kandidat za titulu

17.09.2024. 21:47
  • Podeli:
Ljubinko Drulović-65f2f4f9ee1dc.webp Foto: FSS

Ljubinko Drulović je u razgovoru za portugalske medije govorio o predstojećoj utakmici Crvene zvezda i Benfike koja se igra u sklopu prvog kola Lige šampiona na stadionu Rajko Mitić.

"Crvena zvezda je veliki klub sa puno tradicije. Ove godine su ojačali ekipu sa dosta igrača i mogu čak formirati dva kvalitetna tima. Uspeli su da se plasiraju u Ligu šampiona, što je uspeh koji je dobar ne samo za klub, već i za zemlju. Imaju mnogo stranih igrača, što pre nekoliko godina nije bilo uobičajeno, a trenutno su klub sa mnogo novca", rekao je bivši igrač Benfike.

"Radujem se da vidim šta će uraditi u Ligi šampiona, jer nemaju konkurenciju u domaćem prvenstvu. Niti jedan klub nema šanse protiv Crvene zvezde, oni su jedini kandidat za titulu i verujem da će lako osvojiti prvenstvo. Liga šampiona će biti dobar test da se vidi da li mogu da se takmiče protiv velikih timova".

Sadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije je potom pohvalio trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića za koga smatra da je trener koga krasi dobra odbrana .

Duel Crvene zvezde i Benfike je na programu u četvrtak (19. septembra) od 18.45 na stadionu Rajko Mitić. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()