Duljaj pred mini odmor: Bili smo hrabri i strpljivi

Došli su bez straha, sa mladim igračima, poštuje protivnika trener Partizana

08.10.2023. 08:20
  • Podeli:
Igor Duljaj_FKP-6402598e0ea57.webp Foto: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj posle pobede protiv Mladosti iz Lučana od 2:0 bio je zadovoljan nastupom svog tima u Superligi Srbije.

"Bili smo hrabri, strpljivi i uspeli smo u drugom poluvremenu da dođemo do gola koji je otvorio igru. Čestitao bih kolegi (Igor Savić) na fer i korektnoj igri. Hrabar potez. Ubacio je mlade igrače. To je ono što je potrebno srpskom fudbalu. Došli su bez straha", istakao je Duljaj za TV Arena sport.

Crno-beli mogu sada mirno da odu na reprezentativnu pauzu, priliika da se igrači malo odmore.

"Ja sam uvek za mlade igrače, ali morate imati u vidu da je teško imati mlade igrače i rezultate. Imamo sada jednog reprezentativca (Mihajlo Ilić), "trpeli smo ga", potrebno je ubaciti ih na vreme, da ne izgore. Međutim, najvažnije je da smo pobedili, pamte se tri boda", poručio je Duljaj.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()